Casaleather
0
...

Gyik

Gyakran ismétlődő kérdések

Rendelés leadását követően mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Raktáron található táskáinkat szállítása a megrendelésedtől kezdve maximum 3-5 munkanapot vesz igénybe. Személyes átvétel esetén, egyeztetést követően akár 1-2 munkanapon belül is átveheted.

Mennyi idő alatt kapok választ e-mailemre, rendelésemre?

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. Amennyiben nem érkezne e-mail, érdemes megnézni a spam/kuka mappát. Ha ott sem találod, írj ránk facebookon privát üzenetben.

Milyen bőrből készülnek a táskák?

Táskáink 100% valódi marha-, illetve bivalybőrből készülnek.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával az online megrendelés végén. Készpénzzel utánvéttel, vagy személyesen. Előreutalással.

Tetszenek a táskák, de állatbarát vagyok, fenntartásaim vannak az állati bőrrel kapcsolatban

Mivel mi magunk is szeretünk minden állatot, így fontos volt számunkra megbizonyosodni mindarról, hogy a táskák gyártása miatt nem tartanak kíméletlen körülmények között, nem kínoznak meg, és nem ölnek le egyetlen állatot sem. Partnereink számos étteremmel és tenyésztővel állnak kapcsolatban, így az eredetileg étkezés miatt tartott és levágott, valamint a természetes módon elpusztult állatok bőrét használják a készítés során.

Nem tetszik a táska, mit tehetek?

A kézhezvételtől számított 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól és visszaküldheted nekünk. A visszaküldés költsége téged illet, mi azonban visszafizetjük a táska teljes árát.

Ezen felül a táskáinkra egy év garanciát vállalunk. Garanciánk abban az esetben él, ha gyártási hiba vagy anyaghiba fordul elő. Fontos: táskáink eredeti természetes bőrből készülnek, melyek esetében nincs két egyforma példány, egyedi karakteres vonásai lehetnek a bőrnek. Az idő és használat során előfordulhat, hogy megfakul, elsötétedik, megnyúlik. Ezek nem tekinthetőek hibáknak.

Lehet-e egyedi kérésem a táskával kapcsolatban?

Igen, de ebben az esetben egyedi árképzéssel és esetleges hosszabb elkészülési idővel kell számolnod. Egyedi kérés esetén írj nekünk egy üzenetet az info@casaleather.hu e-mail címre a telefonszámoddal és felvesszük veled a kapcsolatot.